Våra tjänster

Vi är din partner oberoende av vilket läge du befinner dig i.

Vi sätter ihop en skräddarsydd rådgivning anpassad för just din bransch och de behov ditt företag har.

Redovisning

Oavsett om du nyss startat verksamhet eller driver ett etablerat företag hjälper vi dig med redovisning, bokslut, löneuträkning och kontrolluppgifter. Vi jobbar med stor flexibilitet och anpassar oss efter vilket behov av ekonomiska tjänster du har.

Företagsutveckling & rådgivning

Vi hjälper till att effektivisera och förbättra företag och organisationer. Vi ser till helheten och presenterar konkreta förändringsförslag inom strategiutveckling, organisering och marknadsföring.  

Företagsmäkleri

När du bestämt dig för att sälja företaget, kontaka oss. Vi medverkar vid värdering, köp och försäljning av företag och fastigheter. Vi ger dig effektiv och professionell hjälp hela vägen tills överlåtelsen är avslutad.

Juridisk rådgivning

Du lyckas bättre om du är väl förberedd vid din kontakt med banker och finansinstitut. Vi sätter oss in i den situation du befinner dig i och hjälper dig att agera korrekt och fördelaktigt för ditt företag. Företagsförvärv, köp- och avtalsrätt, bolagsbildning eller skattefrågor är områden vi ofta agerar ekonomisk och juridisk rådgivare inom. 

w

Fackförhandlingar

De flesta små och medelstora företag saknar HR chef. Att hantera besvärliga personalärenden gentemot facket kan vara förödande för ett mindre företag. Vi har erfarenheten och lagkännedomen som behövs för att bedriva dessa frågor på ett framgångsrikt sätt.

Obestånd

Ackord, rekonstruktion eller konkurs. Vi har lång erfarenhet av affärsmässig analys för att finna en långsiktig lösning för alla involverade parter. Vi hjälper till med upprättande av avtal och förhandlingar med fordringsägare och myndigheter.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Jag är intresserad av

.

Bolagsjuristerna i Sverige AB
Armfeltsgatan 18
115 34 Stockholm
Telefon: 08-613 40 00
wm@bolagsjuristerna.se

Bolagsjuristerna i Göteborg AB
Importgatan 10
422 46 Hisings Backa
Telefon: 0707-90 79 99
ph@bolagsjuristerna.se